hb3

Det er super fedt at være på ferie, og noget man generelt set gør alt for sjældent. Når man kommer hjem er man fyldt med glæde og energi, frisk af alle de nye indtryk man har fået og alt den afslapning man har gjort sig. Man er klar til at komme hjem til hverdagen med fornyet energi. En af grundende til at man ikke tager så meget på ferie er måske at man ikke har råd til det – det koster alligevel en del det med at rejse, og der er jo også mange ting herhjemme som man skal bruge penge på.

Men ved at spare lidt ekstra på ferien kan det være at der kan være råd til en ekstra ferie, og det er jo ikke så dårligt, så her kommer et par gode tips til hvordan du kan spare.

Brug en hotels rabatkode

En af de helt store poster på sådan en ferie er hotelregningen. Men heldigvis er det også en af de ting det er muligt at gøre noget ved. Ved at bruge en hotels.com rabatkode når du bestiller dit hotel kan du nemlig spare en procentdel af det du ellers skulle betale. Hvor meget du kan spare svinger lidt fra rabatkode til rabatkode og hvilke kampagner de har lige nu, men det er ikke unormalt at kunne spare 10 % eller mere – og det løber altså hurtigt op når der er tale om så stor en regning som den til hotellet.

I øvrigt er det en rigtig god ide altid at se om ikke der er nogle rabatkoder til det man gerne vil købe – det er ikke altid at der er det, men når der er det kan man hurtigt spare ret mange penge, og som man siger: penge sparet er bedre end penge tjent, for dem skal man ikke betale skat af.

Køb de billige flybilletter

Nu har du fået klaret hotelregningen, men det var jo bare den ene af de to store udgiftsposter når det kommer til ferien. Den anden er nemlig flybilletterne, og også her er der mange penge at spare. Det første du skal se er om du behøver rejse i weekenden.

Det er nemlig markant dyrere at rejse der hvor alle andre også tager af sted, og hvis du har mulighed for at tage af sted på et tidspunkt hvor der ikke er så mange andre der flyver kan du få det noget billigere.

Du skal også sørge for at du får sammenlignet priserne inden at du køber. Der er stor forskel på priser til den samme destination, og hvis du kan leve med at der er en lille smule mindre benplads og du ikke får gratis aviser i gaten kan du spare mange penge ved at vælge et af de billige flyselskaber frem for de dyre.

Og endelig skal du sørge for at bestille i god tid. Jo tættere på afrejsedatoen man kommer jo dyrere bliver billetterne, så hvis du allerede nu ved hvornår du gerne vil af sted er der ikke rigtig nogen grund til at vente med at bestille – det er faktisk billigere at bestille nu og bestille af afbestillingsforsikring oveni end det er er at vente med at købe billetterne.

Den eneste undtagelse til det er afbudsrejser hvor man i bogstaveligste forstand bestiller i sidste øjeblik. Her kan man komme meget meget billigt af sted, men man kan også være uheldig at der slet ikke er nogle rejser, så det er lidt et sats.

Det var et par eksempler på hvordan du kan spare penge på rejsen – skriv gerne til os hvis du selv har et godt tips.