hb3

Er du bare helt vild med alt, hvad det indebærer at rejse? Så findes der spændende og eksotiske rejsemål, der opfylder enhver eventyrers drøm. 

Hvis vi her skal nævne to rejsemål, som vi anbefaler som særligt unikke, er det Valencia i Spanien og Great Kruger National park i Afrika. Her kan du skabe dine helt egne solstrålehistorier fra Spanien og Afrika og med fordel se mere her

Solrige og spændende Spanien  

Er du som sagt vild med Spanien og ønsker at udbrede din passion for og viden om landet? Så er et flot og brugervenligt webdesign lige sagen. Her kan du skabe flot og levende formidling om byerne i Spanien. 

Siden Spanien rummer et hav af imponerende og spændende byer, vil vi bare her komme nærmere ind på den tredjestørste by, nemlig Valencia. 

Las Fallas i Valencia

Besøg kunst og videnskab virtuelt 

Valencia ligger smukt ud til den østlige del af Middelhavet, hvor den berømte vind ”Levanten” hersker. 

Regionen er især kendt for den spanske paella, sin årlige fest Las Fallas samt det imponerende parkanlæg ”Kunstens og videnskabens by”. Sidstnævnte rummer både en flot park med stisystemer til gående og løbere, et planetarium, et interaktivt videnskabsmuseum, et kunstmuseum og en opera. 

Parkanlægget er holdt i futuristiske, hvide farver og bygget af den verdensberømte arkitekt Calatrava. 

Se fascinerende flotte figurer  

Har man sagt Valencia i foråret, har man også sagt den store byfest Las Fallas. Det er en årlig begivenhed i slutningen af marts, hvor hele byen og de nærliggende provinsbyer, stiller hjemmebyggede, gigantiske figurer op på gader og stræder. 

Figurerne kaldes Fallas og er typisk karikaturer på og kritik af nationale og globale problematikker i samfundet. Festen varer en uge, og på den sidste dag bliver alle figurerne brændt af, og så starter byggeriet af dem forfra og varer i et helt år. Figurerne er mildest talt imponerende og måler mange meter. 

De er derfor ideelle at have med på en hjemmeside, hvor deres farver og gigantiske størrelse vækker visuel opsigt. 

Giraf spiser af træ

Tag på eksotisk safari    

Hvis du gerne vil søge nye rejseeventyr udenfor Europas grænser, vil det være en oplevelse for livet at tage på safari. Her er der især et velrenommeret afrikansk ”logde”, der ligger ved floden Olifants River i den verdensberømte Great Kruger National Park. 

Her bliver man indlogeret på et afrikansk logde, hvor der er kælet for alle detaljer, hvad angår indretning, luksus og komfort. Dette sted danner det perfekte udgangspunkt for safarien, hvor I kan komme helt tæt på mange af savannens dyr som elefanter og giraffer i deres naturlige element.