hb3

Der er et hav af gode grunde til, hvorfor du bør overveje at tage en tur til Spanien. Hvis de alle skulle nævnes, ville der ikke være plads på nogen normal side til at have det hele med.

Derfor er de tre mest væsentligste grunde skrevet ned her følgende, og du vil med garanti føle dig overbevist til at tage af sted, hvis du først læser disse tre gode råd til, hvorfor du bør gøre det.

God mad

Der er fantastisk mad i Spanien. Uanset om det er morgen, middag eller aften, er der altid et perfekt måltid klar til dig. Det gælder sågar også om natten, hvis du skulle få lyst til en lille snack der.

Det spanske køkken er et af de bedste i hele Europa, og det kan få selv de kedeligste retter med de simpleste ingredienser til at smage vildt lækkert og spændende, også selvom man ikke skulle tro det i første omgang.

Du bør virkelig tage af sted for madens skyld, men hvis du ikke helt er solgt endnu, så læs da det næste.

Fantastisk vejr

I Spanien nyder de lækkert vejr næsten hele året rundt. Det får den danske sommer til at være pinligt berørt, fordi den er så lækker og varm dernede. Du kan virkelig få en lækker kulør på dig, hvis du er hvid i forvejen og har lyst til det.

Der er mange gode bud på, hvad du kan lave i den dejlige varme. Blandt andet kan du tage ud til stranden, hvis du for eksempel er i Barcelona eller en af de andre byer, der også har en strand tæt på sig og ligger lige ud til det charmerende middelhav.

Du kan også prøve en mere permanent form for rejse derned og overveje et boligkøb i Spanien, hvilket du med garanti ikke kommer til at fortryde. Der er mange gode fordele ved at have et lækkert hus i Spanien, og du kan blandt andet undersøge det at have bolig i Spanien ud, hvis det er noget, som lyder bare det fjerneste interessant.

Spanien

Dejlig kultur

Der er en helt vildt dejlig kultur i Spanien. Det er slet ikke for at sige, at naturen er dårlig eller kedelig, hvilket nok er de to værste ord til at beskrive de spanske landskaber.

Du kan med fordel nyde den gode stemning og de mange overskudsagtige mennesker, der med garanti gerne vil snakke med dig om alt mellem himmel og jord, hvis du bare er sød og tager initiativ til dem.

Der er blandt andet også siesta de fleste steder midt på dagen. Det betyder altså, at de fleste butikker og små kiosker, restauranter og diverse butikker lukker ned et par timer hen over middagen, der hvor solen er stærkest.

Det kan du helt sikkert prøve at opleve, mens du er der.

Du kan også prøve at kaste dig selv ud af komfortzonen ved at øve dit spanske, hvis du for eksempel vælger ikke at bestille din mad på engelsk, men derimod prøver at fyre nogle fraser af, som du måske kan eller har lært.

Hyg dig, mens du er af sted, og hav det rigtig sjovt i Spanien!