hb3

Der er rigtig mange danskere som tager på sommerferie hvert år, og der er altid nogle destinationer der er bedre besøgte end andre. Det er meget moderne at tage en storby ferie, hvor man oplever kulturen i en storby i et andet land. Mange vil dog også gerne have varme når de skal på sommerferie, og derfor er storbyerne i syden altid en stor succes. Der er dog nogle byer som er meget besøgte af danskere, og dette er oftest ikke uden grund. Her kommer en liste over de mest besøgte storbyer i syden.

Rom

Rom er en fantastisk by. Italiens hovedstad og fyldt med historie. Der er meget at se når man går rundt i denne by, og er man bare en lille smule interesseret i historie og arkitektur, så er der helt utroligt meget at komme efter her. Mange er helt vilde med at besøge Rom, fordi det meste ligger i gå afstand. Så hvis man er glad for at bevæge sig rundt til fods, og få hele dage til at gå på denne måde, så er Rom en helt fantastisk ferie destination. Det kan dog være meget stressende for en dansker at køre i bil i denne by, og derfor er ruten til fods ofte en bedre løsning.

Barcelona

Barcelona er den spanske hovedstad, og er en by som især er kendt for sit meget levende natteliv. Hvis man sætter pris på en ferie med gang i, og hvor der er fest og glade dage, så kan det helt sikkert anbefales at tage til Barcelona. Det er ofte meget billigt at komme til Barcelona, da de nærmest lever af deres turister, er der også et hav af hoteller, hvilket giver mulighed for hoteller til alles behov. Der er både meget billige hoteller, meget luksuriøse hoteller, hoteller med all inklusiv, hoteller for børnefamilier og så videre og så videre. Der findes billige flybilletter til Barcelona på internettet, og jo før man booker billetterne, jo billigere er de. Hvis man leder efter en billig ferie i sydens varme, så er destination Barcelona et oplagt valg.

Paris

Frankrigs hovedstad, og meget kendt for dens romantik, kunst og mad. Paris er en meget romantisk by, og er en destination som bruges i lidt mere luksuriøs øjemed. Det er et fantastisk sted for det unge forelskede par, og der er rig mulighed for at prøve et hav af vine for rødvinselskerne, samt lækkert fransk mad. Det er en lidt mere dyr destination, men stadig meget velbesøgt og vellidt af danskerne fordi mange føler at de virkelig får en oplevelse for pengene. Paris er en del af Europa, men er stadig meget anderledes end hvad man er vant til når man kommer fra Danmark. Der er en meget anderledes kultur, som er meget interessant at prøve at opleve. Klimaet kan være både koldt og varmt alt efter hvornår man tager afsted. Paris er meget kendt for deres lune forår, som er et perfekt tidspunkt at besøge den spændende by.