hb3

De populære og stilrene produkter fra Rosendahl har i mange år vagt glæde i mange danske hjem. Ikke nok med, at designet er lækkert og klassisk, så er produkterne også af god kvalitet, og passer derfor ind i mange forskellige hjem landet over. De fleste hjem har et eller flere produkter herfra, bl.a. de populære Rosendahl termokander. Termokanderne tilhører bl.a. serien Grand Cru, som med sit fejlfrie design og moderne touch er indbegrebet af nutidens charme. Serien indeholder andre køkkenelementer, og termokanderne er blot en tilføjelse til den allerede omfattende serie. Termokanderne er lavet i hårdt plast, hvilket gør dem lette at håndtere, og deres design minder om den måde Rosendahl har designet deres karafler på – således at der er en rød tråd igennem serien. Man kan derfor med fordel have flere ting fra serien stående på bordet samtidigt, og få et yderst poleret udtryk frem. Termokanderne findes i flere forskellige farver; de klassiske farver sort, hvid og børstet stål, men også pastelfarver som lyseblå, lyserød og lysegul, og ikke mindst mere kraftfulde farver som rød og blå. Kanderne er høje og slanke, men enkelte farver fås også som en lavere og rund kande – således at man kan vælge netop dén, der passer bedst ind med ens eksisterende kaffestel.

Den høje og slanke er typisk mest populær hos den yngre del af befolkningen, og ville være ideel som gave til de nybagte forældre, til en housewarming hos en ældre studerende, til den rutinerede kaffedrikker, eller til den far som altid insisterer på at lave kaffe, når de udeboende børn kommer hjem på besøg. Den mindre, og runde termokande, er ideel som gave til den lidt ældre del af befolkningen, såsom bedsteforældre, eller hvis man har et kolonihavehus som trænger til lidt kærlig hygge.

Termokanderne er praktiske at holde på, men giver ikke det ”kedelige, funktionelle” udtryk, som mange andre kander kan give. I stedet er de en æstetisk tilføjelse til ethvert kaffebord, hvad enten der er tale om en rund fødselsdag, konfirmation, eller måske et godt gammeldags sønderjysk kagebord.

Mere end bare Rosendahl termokander

Udover termokanderne, tilbyder Rosendahl også vandkarafler med tilhørende vandglas, og selvfølgelig kaffekrus i stilrent design, som matcher termokanden. Hertil følger bestik og tallerkner, og de ikoniske glasskåle i ubeklageligt design. Disse elementer udgør til sammen en fejlfri bordopsætning, og glasskålene kan med fordel fyldes med lækker chokolade, frugt eller mini-muffins, som kan nydes sammen med den serverede kaffe.

Termokanderne kan købes i diverse butikker og storcentre, eller på disse forhandleres hjemmesider på nettet. Det er værd at holde øje med diverse tilbud, som både fysiske butikker og webshops har, da man flere gange om året kan finde disse nedsat med minimum 20% – hvilket da er værd at tage med, da man så kan bruge de penge man sparer på at forkæle sig selv, eller en man holder af, med en god pose kaffe. Dette kunne f.eks. være en lækker økologisk variant, eller en specialristet kaffe, som ville være en fornøjelse at drikke af den nye termokande.