hb3

Der er mode i skæg. Skæg er ikke bare et spørgsmål om at lade det stå og passe sig selv. Sådan har det været engang, men i dag er det absolut no go med et vildtvoksende hippieskæg. Den tid er for længst forbi.
Et moderne skæg skal både passes, plejes og trimmes for at kunne leve op til de krav, man kan stille til et velplejet udseende i dag.

Maskulin forfængelighed

Mænd er også forfængelige – det bør de i hvert fald være. Hvis de vælger at bære et skæg, så bør dette skæg i hvert fald se godt og veltrimmet ud.
Skægget er jo placeret i ansigtet, og derfor er det meget synligt. Det er vigtigt, at denne centrale del af dit look ser så godt ud som muligt.

Brug en skægtrimmer

Med mindre du kører en hipster-stil, så kan du med fordel bruge en skægtrimmer, når du skal style dit skæg. Se en virkelig god og informativ guide om skægtrimmere, så du er så godt rustet til at træffe dit valg som muligt. Med en god skægtrimmer kan du ret nemt sørge for, at dit skæg kommer til at stå flot. Den trimmer skægget, sådan at det har den samme længde over det hele. Det giver et flot og harmonisk look.
Sørg for at anskaffe dig en skægtrimmer i en god kvalitet. Den skærer pænest, og den holder længst.
Der er mange gode modeller på markedet, så gør noget research, inden du vælger den, som du synes bedst om. Så vil du have glæde af den i mange år fremover. Og dit skæg vil have et flot udseende.

Plej skægget

Når nu et skæg er placeret et så synligt sted på kroppen som i ansigtet, så er det ekstra nødvendigt, at dette skæg er rent, pænt og velplejet.
Det skal vaskes lige så hyppigt, som du vasker dit hovedhår. Vask det gerne med en speciel skæg-shampoo, og giv det også gerne noget lækkert og velduftende skæg-olie, så det bliver blødt og lækkert.
Så mangler du bare at holde det velklippet og veltrimmet. Det skal gerne se lige godt ud hver dag – og det må aldrig bare ligne en dårlig undskyldning for ikke at gide barbere sig.

At ændre dit look markant

Et skæg er netop mandens mulighed for at ændre på sit udseende. Det kan han gøre relativt nemt og ret hyppigt. Han kan vælge at være helt glatbarberet, eller han kan have fuldskæg. Derimellem er der så flere muligheder for at have et skæg af en eller anden art. Den type skæg, som du vælger, kan du jo vælge at lave om på, når du får lyst til det.
Hvis du ellers har den nødvendige skægvækst. Har du en meget beskeden skægvækst, så bør du nok bare undlade at have hår i ansigtet.
Er du derimod disponeret for skæg, så har du en glimrende mulighed for at springe ud i en ny skæg-frisure indimellem. Det er altid godt med noget forandring. Den siges jo at fryde.