hb3

I den travle hverdag kan være svært at holde sig selv i gang, og få dyrket regelmæssig motion. Det er dog yderst vigtigt at få dyrket noget motion, da det hjælper på både humør, stress og søvnen, så der er ingen undskyldning for ikke at bevæge sig et par gange om ugen, selvom kulden er på vej i det ganske danske land.

Tag cyklen

Det kan for langt de fleste være svært at dyrke motion, når vinteren begynder at presse på og det skyldes for det meste den kulde og mørke som vinteren bringer med sig. Der er selvfølgelig mange måder hvorpå du kan komme i form på, men det kan også være de små ting. Hvis du til hverdag tager bus eller bilen, bør du overveje hvorvidt det er muligt at tage cyklen, hvis du bor i en storby, er det ofte hurtigere at hoppe på cyklen fremfor at tage det offentlige. Med en citybike, opnår du en rar frihed der ikke binder dig til det offentliges afgangstider, som ofte kan variere med vejret. Det er desuden en nem måde at få puttet nogle kilometer i benene, så du kan opnå alle fordelene ved at dyrke motion, men gøre det til og fra studie eller arbejde. Så behøver du heller ikke at tage en halv til halvanden time ud af skemaet, for at få aktiveret din krop lidt i hverdagen.

Løb i mørket

Det er selvfølgelig ikke alle der har mulighed for at skifte bilen ud med en cykel pga. distancen, men så er det en god idé at tage fat i løb. Løb er en glimrende måde at dyrke noget motion, da det sagtens kan gøre sammen med andre, så det er nemmere at holde motivationen oppe. Derudover nærmer kulden sig med hastige skridt, og nogle vil mene at det allerede nu er blevet for koldt til at løbe udenfor, det påviser bare vigtigheden af at have ordentligt løbetøj og udstyr, så vil du opleve at det ikke er noget problem at løbe en tur i det mørke vintervejr. Hvis du dog ikke lyster at løbe udenfor om vinteren, er der jo også diverse motionscentre hvor du kan banke nogle kilometer af på et løbebånd i dejlig varme omgivelser. Du kan finde mange tips og tricks til din løbe rutine hvis ønsker at kommer i gang med løbe i hverdagen, på LFA.dk.

Spil golf i varmen

Det kan selvfølgelig også være at du brænder for golf, og så er vintermulighederne ikke de store udover at træne med simulator, eller er der? Der er jo selvfølgelig muligheden for at tage til varmen og spille golf, som en lille julegave til dig selv i form af en golfrejse til Spanien. Der er utallige golfdestinationer i Spanien, er der perfekte til hele familien, også selvom familien ikke brænder for golf. Langt de fleste baner du kan rejse ned til er tilknyttet resorts, der er fyldt med underholdning til hele familien så de ikke kommer til at kede sig mens du er på greenen.
Hvis familien til gengæld også har den store passion for golf, er der flere baner der sagtens kan udfordre den garvede golfer, men også hvor begynderen kan spille sikkert gennem banen og forbedrer sit spil. Det kan være det kunne være en mulighed at tage ned og spille på den fantastiske Finca Cortesin Golf Course, som er en verdenskendt mesterskabsbane, som indeholder 18 pragtfulde huller, som hver i sær skaber en unik oplevelse for spilleren hver gang du går banen igennem.