hb3

Fascinationen af Italien og italienerne er ikke ny. Til alle tider har landets særlige sydlandske charme og sans for det gode og stilfulde liv, vækket beundring i resten af Verden. Gucci er et af Italiens mest berømte modehuse, der konstant medvirker til at understrege italienernes overlegenhed, når det drejer sig om stil og markant udtryk. Her i det kølige og velovervejede Skandinavien, går vi helst stille med dørene af frygt for at vække for meget opsigt, den slags tanker gør italienerne sig aldrig og heller ikke Gucci…

Med Gucci parfumer får man et varmt pust fra Italien, fyldt med livsglæde og passion. Duftene, er som italienerne, – karismatiske, uhøjtidelige, charmerende og frække.

Gucci parfume er ikke kun for damer

Guccis univers af dufte, er skabt til livsnydere med stor appetit på alt, hvad der er smukt og godt i tilværelsen. Brandet fylder flakonerne med sanselighed og naturlige strejf af sensualitet. Det er store ord, men Gucci har i mange år skabt markedets største og mest betydningsfulde parfumer. Alle med udgangspunkt i det parfume oprindelig blev opfundet til, nemlig at vække opmærksomhed og understrege kønnenes forskelligheder og styrker.

Nok forbinder vi på disse breddegrader, enkelhed og rene linjer, med god stil, men netop det skandinaviske sindelag og formsprog, trænger tit til et lille dosis af Italiens passion og ubetingede livsglæde. Selv den mest afdæmpede nordiske kvinde har en varmblodig og flirtende italiensk donna inden i, der nyder, at blive vækket til live. Derfor elsker vi Gucci.

Gucci parfume går aldrig af mode, men går sine egne veje og passer derfor til damer og herrer med stærk personlighed. Flere Gucci parfumer er blevet legendariske., Designet af flakonerne bærer altid Guccis luksuriøse signatur, der trækker tydelige og genkendelige linjer til alt, hvad dette brand designer, lige fra tøj, sko, solbriller, tasker og andet.

Gucci er så langt fra hverdag og snusfornuft, som man kan komme. Med danske næser, vil man nok mene, at de krydrede parfumer, der aldrig bliver spor for tunge, men altid er elegante, er som skabt til uforglemmelige fester og vil akkompagnere enhver aftenstund perfekt. De mere friske parfumer, bliver aldrig for sæbe agtige og sporty, men kan nemmere anvendes fra morgenstunden. Italienerne er sikkert ikke enige og parfume, skal uanset nationalitet og temperament, anvendes lige som man selv føler for.

Gucci parfume er en romantisk gave

Gaver til den man elsker, skal altid vælges med en særlig omhu. Parfumer giver man til dem, der har en særlig plads i ens hjerte. Gucci parfume er sagen til kæresten, konen eller manden, en lille luksus, som kun få tillader sig selv at investere i og derfor ekstra skøn, at modtage. Giv også gerne parfume i stedet for en stor buket blomster. Prisen er næsten den samme, men glæden varer meget længere. Der er ikke noget så betænksomt og kærligt, som gaver der kommer ud af det blå, de kaster en særlig glans over hverdagen og er overraskelsen fra Gucci, så vil den altid sprede velduft og romantisk stemning.