hb3

Det har været længe kendt, at det er utrolig usundt at ryge. Men sådan har det ikke altid været. Der var faktisk en gang, hvor man troede, at det ikke gjorde nogen skade at ryge. I dag ved vi, at det blandt andet er kræftfremkaldende, og så øger det også risikoen for hjerte- og karsygdomme. Derfor bliver der i dag gjort rigtig meget forebyggende arbejde, så folk ikke begynder at ryge cigaretter. Der er sket en generel bevidstgørelse på området, og det gør også, at folk, der har røget i mange år, i stigende grad vælger at stoppe. I dag findes der også mange alternativer, hvilket man kan læse mere om her.

Der er flere og flere mennesker, der har røget almindelige cigaretter i mange år, som er gået over til at ryge på e-cigaret. Det er et alternativ, som virkelig har vokset sig stort hen over de seneste år. Fordelen er, at man kan fortsætte med at ryge, og man kan fortsætte med at få nikotin, men det er langt mindre sundhedsskadeligt end almindelige cigaretter. Der er da også mange rygere, der melder tilbage om, at de føler en markant forbedring af deres helbred, efter de er gået over til dette alternativ.

Kom godt i gang

Har man fået blod på tanden i forhold til e-cigaretter, så er det en god ide at lægge ud med en startpakke. Her får du de mest basale ting, som du skal bruge for at komme i gang. Du får en e-cigaret, som er såkaldt AIO, som står for All-in-One. Det vil sige, at alle delene er samlet på forhånd, og du kan bare gå i gang med at ryge med det samme. Derudover får du selvfølgelig også et kabel til opladning, og så får du også et par såkaldte brændere med i købet. Det er disse brændere, som skaber røgen, og de skal skiftes fra tid til anden.

En fordel ved at købe en startpakke er, at det ikke er specielt dyrt. Det vil sige, at du kan investere i en startpakke og se, om det er noget for dig, og hvis ikke det er det, så er der ikke de store økonomiske tab forbundet med det. I nogle startpakker får du også noget e-væske med i købet, og så er du simpelthen klar til at begynde at dampe. Det tager typisk en uge eller to at vænne sig til det, men der er rigtig mange, der ender med at blive rigtig glade for denne løsning.

Gør dit helbred en tjeneste

De traditionelle cigaretter gør utrolig megen skade på ens krop. Ryger man meget forkorter man levealderen med flere år. Det kan man lave om på med en e-cigaret. Man får stadig røgen og nikotinen, mens man slipper for de skadelige konsekvenser, som den traditionelle cigaret medfører. Det er videnskabeligt dokumenteret, at e-cigaretter er langt bedre for ens helbred end almindelige cigaretter. Det bliver selvfølgelig aldrig direkte sundt at ryge, men dette er absolut det bedste alternativ for dit helbred.