hb3

Børn er en gave, men også en udfordring. Når man får børn, skal man tage stilling til og sætte sig ind i rigtig mange ting, og dette kan nogle gange virke som en meget svær opgave. Heldigvis kan man inde på https://www.pegebogen.dk/ finde en hel masse viden om børn og alt, hvad de fører med sig!

At vælge det rigtige legetøj til din baby

Legetøjsmarkedet er et af de hurtigst voksende markeder på verdensplan. Der bliver konstant udviklet og fundet på nye ting, babyer og børn kan lege med. Fordi der er så umådeligt mange ting at vælge mellem, kan det være rigtig svært at gennemskue, hvilke typer legetøj, der er bedst og mest udviklingsfremmende for dit barn.
Vi ønsker alle det bedst muligt legetøj til vores børn, og derfor er det så vigtigt at undersøge mulighederne grundigt. Hjemmesiden kan også være rigtig behjælpelig for folk, der skal give legetøj i gave til børnefamilier, fordi man kan blive guidet i forhold til alder og interesser.

En fin labyrint

Man kan for eksempel anskaffe sig en Hape labyrint til sit barn. Denne labyrint er rigtig god, fordi den hjælper babyen med at udvikle sin finmotorik, hvilket er meget vigtigt. Labyrinten er designet således, at babyen skal styre nogle kugler igennem en labyrint med en stav, der er magnetisk. Dette er en sjov og lærerig måde at lege for børn.
Labyrinten er omringet af fine dyr, som babyen måske kender fra bøger og sange. På pladen er der en mariehøne, en snegl, en sommerfugl og en bi. De ser alle søde og venlige ud og er tegnet i flotte farver, der er med til at stimulere barnet. Som forælder kan man sidde og tale om dyrene med sit barn, så barnets referenceramme kan vokse sig større.

Det sjove gulvpuslespil

Inde på hjemmesiden kan man også bestille et gulvpuslespil. Det fås i forskellige farver og er produceret i noget skum, der er blødt. Det er smart, fordi hvis barnet får en brik i hovedet eller falder oven på en, kommer det ikke til skade på grund af de bløde materialer.
Puslespillet indeholder seks brikker, der har en størrelse, der fremmer barnets mulighed for at kunne løse det. De er 32 cm i både længden og bredden, altså brikkerne er kvadratisk udformede og de egner sig rigtig godt til babyer, der har nået en alder, hvor de skal til at lære hvordan man ligger på maven eller hvordan man kravler.
Dette guldpuslespil har flere forskellige funktioner. Udover at det er sjovt for barnet at skulle prøve at løse puslespillet ved at lægge brikkerne i de rigtige huller, kan det faktisk også bruges som underlag på gulvet. Når barnet bliver større, og måske ikke synes at puslespillet er udfordrende nok længere, kan man bare lægger brikkerne ud på gulvet, og på den måde kan de fungere som underlag. Man kan eventuelt benytte det som underlag i et puderum, så man får et blødt gulv, der ikke gør ondt af kaste sig ned på.