hb3

Det med at skulle have en iPhone er noget som enhver har lyst til. Især den nye iPhone 6 er så lækker at det er svært at forestille sig at nogen skulle have telefonen og være utilfreds med den efterfølgende. Men den koster også mange penge, og prisen kan være med til at afholde mange fra at købe den. Men prisen er ikke nødvendigvis skåret ud i sten, og derfor får du her et par råd til hvordan du presser din iPhone 6 pris ned – du kommer ikke til at få den til den halve pris, men du kan da få den lidt billigere, og lidt har også ret.

Hvilken størrelse skal du have?

Når man kigger på sin nye iPhone tænker man jo straks at man skal have den største, for selvfølgelig har man brug for så meget plads. Men har man nu også det i virkeligheden? Hvis man vil kan man nemlig godt strukturere sig sådan at man slet ikke behøver så meget plads igen, og så behøver den nye iPhone slet ikke koste så meget.

Det første man bruger meget plads på er billeder og videoer. iPhonen har et super godt kamera, og det skal man selvfølgelig udnytte til at få taget en masse gode billeder af alt det der sker rundt omkring en – og selvfølgelig også af det man spiser sådan at man kan lægge det ud på instagram. Så her kan man hurtigt komme til at bruge en masse plads. Men det behøver man slet ikke. Mange gør nemlig det at de har sluttet telefonen til computeren i hvert fald en gang om dagen, f.eks. når man er på arbejde og den alligevel skal lade op. Så kan man gøre det at man kan sætte den til automatisk at overføre billederne til computeren og slette dem fra telefonen. Så når man aldrig at gå taget så mange billeder at det bliver et problem.

Noget andet man som regel også godt kan bruge meget plads på er musik. Men det behøver man slet heller ikke mere hvis man sørger få at købe mobilt internet sammen med. Så kan man nemlig gå ind i App Store og downloade Spotify, og så kan man streame musik over nettet. Så behøver man ikke have en helt masse liggende på telefonen.

En trejde ting man som regel bruger meget plads på er apps. Her må man bare gøre op med sig selv at det ikke er sikkert man altid har plads til at downloade alle apps, og at det er en af forudsætningerne for at man overhovedet kan få telefonen. Men hvis bare man er god til at slette de apps man ikke bruger kan man faktisk godt have en helt masse liggende, så det er ikke noget man som sådan kommer til at mærke i hverdagen.

Køb iPhone 6 med abonnement

Inde på den danske iPhone guide iPhoneluppen.dk har de- udover guides – også sammenligner på iPhone priser, og her kan man se at der er vildt mange penge at spare ved at købe sin iPhone 6 med abonnement frem for at købe en iPhone 6 uden abonnement.

Man kan nemlig også godt købe telefonen for sig og så bare bruge det teleselskab man har nu, men hvis man kigger på tallene kan man se at det ikke giver mening i det lange løb.

Teleselskaberne ved jo nemlig godt at du ikke rigtig gider skifte når først du er kunde hos dem, så derfor vil de gerne gøre lidt ekstra for at lokke dig ind, og det betyder altså at de sætter prisen på telefonen ned. Så er man bundet i 6 måneder, men ender med at spare mange penge.