hb3

Har du lavet en hjemmeside er det naturligvis meget vigtigt, at du sørger for, at du skal have et navn til din hjemmeside. Ofte vil det være sådan, at der er andre mennesker som allerede har valgt det domæne du ønsker, hvilket du kan se ved at kigge på en domæne liste, som er en liste som enhver domæneudbyder har.

Med en domæne liste kan du se det ledige

Det er derfor ofte vigtigt, at du er lidt kreativ når det kommer til at du skal vælge et domæne. For hvis du for eksempel har et meget almindeligt navn og ønsker at din hjemmeside skal hedde dette, så vil du meget ofte erfare, at dette domæne allerede vil stå på den domæne liste du kan finde. For nu er det efterhånden sådan, at der har været udbudt domæner i så mange år, da internettet jo ikke ligefrem er nyt mere, at de fleste domæner er taget. Derfor kan det endda være, at hvis du skal oprette et firma er det måske en meget god ide lige at kigge på en domæne liste for at se hvilket domæne, og dermed firmanavn du bør vælge.

Og så kan du måske også bare finde en domæne liste og finde ud af hvad der rent faktisk er ledigt. Dette vil være en god måde, hvorpå du så kan vælge navnet på dit firma. Det kan for eksempel være, at du på den domæne liste du har åbnet kan se, at domænet happyclownforsale er til salg og så er det jo bare med at slå til.

Fra domæne liste kan du gøre drøm til virkelighed

Du har måske allerede fået cvr-nummer og det hele og har måske allerede planlagt, at dit næste projekt skal omhandle en eller anden smart form for bogføring. Men det kan være, at alt dette ændrer sig når du kigger på en domæne liste og finder ud af, at føromtalte domæne rent faktisk er ledigt.

 

For så kan det være, at du skal til at ændre din ide om bogføring til en eller anden form for salg af klovnefirma. Der er mange i verden, som ikke er så vilde med denne rødnæsede og krølhårede person i de store sko, og det kan også være, at du overhovedet kan finde dette domæne i din domæne liste, men samtidig kan det dog også være, at det lige præcis er et firma, som det du kommer til at oprette, som både landet og måske endda hele verden har brug for, for at blive glade for klovne. På den måde kan du sørge for, at blot ved at kigge på en domæne liste så er der måske mange, som altid, helt siden de var børn, har haft en eller anden form for frygt for denne slags underholdere, men med din side er det pludseligt noget, som de kommer over og snart er de slet ikke bange for at tage i cirkus igen.