hb3

Når solen så småt titter frem om sommeren, og alting, inklusive vandet, helt naturligt begynder at blive varmere, så bliver badetøjet på ny fundet frem fra skabene. I rigtig mange kvinders tilfælde er badetøj synonymt med bikini.
En bikini kan imidlertid ofte komme til at sidde ubehageligt løst, hvilket kan være utrolig ubehageligt, når man mest af alt bare har lyst til at lege rundt i vandet. Omvendt kan de også hurtigt blive for stramme, hvis man netop er bange for, at bikinien skal falde af.
Hvis du har det sådan, eller bare ikke bryder dig om, hvordan bikinien viser enormt meget hud, så er badedragten et oplagt valg. For det første sidder badedragten langt bedre og mere komfortabelt på kroppen. Ydermere giver den dig mulighed for at bevæge dig trygt i vandet såvel som på stranden, fordi du ikke er bange for, at den pludselig skal falde af, eller at folk kigger mærkeligt på dig. Hvis du godt kunne tænke dig inspiration til dit næste køb af badedragt, så klik her.

Mange variationer af badedragten

Selvom badedragten umiddelbart virker ret simpel, så kan der være utroligt mange variationer, når man kigger i butikkerne, og i sidste ende handler det mest af alt om at vælge den badedragt, som du føler dig bedst tilpas i.
Noget af det første, man lægger mærke til ved en badedragt, er uden tvivl farven. Her findes der et væld af muligheder fra skrigfarver til smukke mønstre. Den klar mest simple og dermed også mest brugte badedragtsfarve er uden tvivl sort. Den sorte bade dragt er ganske enkelt en klassiker, hvilket du kan læse mere om på badedragt.dk.
Sort ser godt ud på alle, og det er en dejlig simpel farve, som hverken gør opmærksom på sig selv eller går i et med stranden. Selv blandt de simple, sorte badedragter, kan der dog være stor variation.
For eksempel findes der sorte badedragter til dig, som godt kan lide at gøre noget mere ud af dig selv. Der findes badedragter med alle mulige forskellige former for små detaljer såsom små mønstre eller udskæringer. Ofte vil disse være på ryggen af badedragten, da det er der, der er bedst plads til at lege med detaljerne.
Der findes også sorte badedragter med skørt, hvilket kan se rigtig godt ud og give badedragten et ekstra feminint udtryk. Det er imidlertid ikke denne badedragt, du skal forvente at svømme videre i.

Den sorte badedragt til den aktive kvinde

Hvis du søger en badedragt til sport eller bare en aktiv ferie, skal du nemlig for så vidt muligt undgå alle former for detaljer, der kan sænke dig i vandet. Faktisk er det ofte bedre jo mere simpel badedragten er, hvilket faktisk betyder, at du ofte vil kunne spare penge på dette område.
Hvis du godt kunne tænke dig at bevæge dig en smule væk fra den klassiske badedragt, men stadig beholde den samme mulighed for aktivitet og bevægelsesfrihed, kan du også købe en badedragt med ben. Det ligner mere eller mindre bare en badedragt med et par ensfarvede shorts, men om noget kan den faktisk give dig mere bevægelsesfrihed, når du svømmer rundt.