hb3

Dit kontor er dit Mekka, da det er her du tjener til dagen og vejen. Størstedelen af din dag samt uge bliver brugt foran computeren, i det helligste lokale. Derfor skal du sikre dig, at din kontor altid er ”up to date”, da tid er penge, og har du de rigtige omgivelser, er der garanti for mere effektivt arbejde. Det er ikke kun dig selv, som vil nyde godt af et lækkert kontor, fordi med et lækkert kontor vil du også kunne vise det frem til dine nærmeste kammerater, som med garanti vil blive misundelig.

Blær dig med små gadgets

Dit kontor er ikke blot dit personlige Mekka, hvor arbejde er i højsædet det meste af tiden. Engang imellem kommer der nemlig kollegaer, venner eller familie på besøg. Vis derfor din mandehule frem på den mest mandige måde, som gøres ved hjælp af ”gadgets”. I din hule skal du altid kunne byde dine besøgende på noget varmt at drikke, og engang imellem skal du også selv bruge et skud energi, hvis du skal kunne holde dig kørende. Anskaf dig derfor en espressomaskine, da den sikre den ultimative kaffe, hver gang. Arbejdet på kontor medfører ofte, at kaffe bliver den obligatoriske yndlingsdrink. Derfor skal det selvfølgelig være noget ordenligt noget, du drikker. Du kunne også vælge at købe en maskine, som vil kunne lave varm kakao, da de få, som ikke er tilhænger af kaffe, dermed også har mulighed for at få noget lækkert og varmt til ganen. Ud over de ultimative drikke er det også nødvendigt, at du har en skærm på dit kontor, så kollegerne kan komme på besøg i pauserne, hvor der selvfølgelig er sport på skærmen. Skal du arbejde længe en dag, og er situationen den, at yndlingsholdet skal spille, så er du også dækket ind med din skærm. Du får nemlig bare smidt kampen op på skærmen, mens du klarer det sidste arbejde. Her er der blot tale om to råd til kontoret, men disse ting vil dit kontor blive meget bedre, og dine kollegaer vil helt sikkert sværme tiltrukket af dit kontor, som var det et vandhul i ørkenen.

Skaf dig den rigtige stol for din egen skyld

Det nyeste inventar er både lækkert at se på, men for dit helbred, bør det også være virkelig godt. En smart kontorstol vil alle synes godt om, og derfor skal du kun gå efter det bedste. De nye kontorstole er desuden rigtig effektive for din sundhed, hvis du døjer lidt med ryggen, eller blot vil forebygge dette. Her kan du finde en god kontorstol for dårlig ryg, og du burde bestemt tage et kig for din egen skyld. Med den rigtige stol, kan du sikre dig, at du ikke ender blandt gruppen af førtidspensionister, men derudover sikre du dig også, at du kan opretholde en aktiv livsstil.

Det er vigtigt at have et lækkert kontor, som du kan blære dig lidt med, men dit helbred er dog vigtigere. Skaf dig derfor den helt rigtige stol, og forbliv i topform resten af dit liv.