hb3

Når man bliver voksen kommer man let til at gemme sin fantasi langt væk. Der er andre ting, der bliver langt vigtigere, og man er nødt til at være langt mere realistisk for at kunne få hverdagen til at fungerer. De forventninger, der er til en, er også nogle helt andre, og disse involverer altså, at man er realistisk. For de fleste virker en fast hverdag, som den ideelle måde at leve på, fordi der her er både sikkerhed og tryghed. Dog kan denne virkelighed også virke ualmindeligt kedelig, og det er nærmest sådan, at en kedelig hverdag er den rigtige og mest voksne hverdag. Dette er dog en skam, da man i virkeligheden er voksen det meste af ens liv. Dermed er det også størstedelen af ens liv, der bliver spildt på kedsomhed. Dette glemmer man lynhurtig, for den tid man er voksen, er også den tid, der går hurtigst forbi.

Filosoffer såsom Schopenhauer har argumenterer for, hvordan det er vigtigst at rejse, mens man er ung. Dette skyldes, at man som voksen ikke længere er i stand til at modtage nye begreber, og dermed vil man ikke få det samme ud af en lang rejse, som unge mennesker vil. Dette er dog langt hen af vejen en måde at begrænse sig selv om, og det handler om, at man bevidst tvinger sig selv til at være åben overfor nye ting. Dermed er det også nødvendigt, at man holder sit kreative hoved i gang, så det ikke bliver svagt. Det handler derfor først og fremmest om, at man bliver ved med at brainstorme, og derfor også tør tænke ud af boksen. I forhold til økonomien kan man altid finde en løsning. Hvis, det der skal til, er nogle ekstra dadler, kan man låne penge på denne side.

Lån penge til muligheden for at være kreativ og innovativ

Som ung har man højest sandsynligt gået rundt med nogle drømme og ideer, der har været meget store, og som, man inderst inde hele tiden har vist, har være urealistiske. Derfor har man heller ikke gjort noget større ud af det, og det er gerne noget, man holder til sig selv. Dette er dog forfærdeligt i den forstand, at man på den måde begrænser sig selv ud fra, hvad man tror andre vil tænke. Nogle er det dog vigtigt, at man tager en chance, og følger sine drømme. Lån penge og brg motivationen til at komme videre.

Lån penge som kapital, mens motivationen skal være den egentlige drivkraft

Der er ingen tvivl om, at samfundet på mange punkter centrerer sig omkring penge. Det kan hverken gøres fra eller til. Derfor er det også nødvendigt med noget kapital, hvis man skal være i stand til at starte et nyt projekt op. Dog skal disse penge ikke være andet end det igangsættende. Det, der i virkeligheden skal drive forretningen, er, at man har en indre ild, der gør en tændt på dette projekt. Det er dette, som skal være drivkraften.