hb3

SmartWatches er de senere år blevet mere og mere populære. Det er som at have en lille telefon i sit ud. Men priserne spænder helt fra 200 kroner til flere tusinde kroner. Så hvilket skal man vælge og hvordan får man den bedste pris?

Det guider vi dig til her. Vi vil gennemgå de forskellige typer smartwatches, hvor du får de bedste priser og hvordan du kan bruge det effektivt i din hverdag, fremfor blot at have det som en unødig gadget. Lyder det som noget for dig, så sæt dig godt tilrette og læs med her.

Hvilket smartwatch skal du vælge

Før du kan finde den bedste pris, er du nødt til at beslutte dig for, hvilket smart watch du vil have. Der er dem, der er selvskrevne til et Apple Watch. Men hvis det blot er for at have GWP og nogle enkelte apps, kan det måske betale sig at se andre steder hen.

Mærker såsom Samsung, Huawei og Motorola leverer nogle super alternativer til Apple, der er noget billigere.

Apples smartwatch er mest et “livsstilsprodukt”, der giver nogle smarte fordele i hverdagen, såsom at man kan læse sms’er, ringe op og naturligvis se klokken. Mærker som G-Shock og Garmin laver nogle mere sportsorienterede, hvor der eksempelvis er GPS og pulsur i.

Hvor man i gamle dage “kun” havde GPS, kan du nu holde dig opdateret på de sociale medier, synkronisere med andre programmer og sågar filme med nogle smartwatches.

Brug Google “shopping”

En nem måde at foretage en prissammenligning af smartwatches på er ved at bruge Googles egen service – Google Shopping.

Det er ganske nemt at søge med Google Shopping, og det kommer automatisk frem, når du søger. 

Hold øje med prismatch

Der er mange webshops, der yder det, som man kalder prismatch. Det vil sige, at hvis du finder det samme produkt i en anden butik, hvor det er billigere, vil butikken matche prisen.

Det er specielt smart, hvis man ønsker at bestille online, men det er på tilbud i en fysisk butik. Alternativt kan du blot gennemsøge sammenligningssider for at finde den bedste pris på dit smartwatch.

Pricerunner, EDB priser og PricePusher

Sider såsom Pricerunner, EDBpriser og PricePusher er alle sammen sider, der sammenligner priserne på forskellige produkter. Hvis du kombinerer din søgen på de forskellige sider sammen med de forskellige tilbudsaviser, kan du hurtigt spare flere hundrede kroner på dit næste smartwatch.

Sorter efter pris

En fordel ved de fleste moderne webshops er, at du kan sortere efter forskellige filtre. Eksempelvis sortere efter pris, mest solgte eller hvor gode anmeldelser de får. Derved kan du hurtigt sammenligne priserne og finde det, der passer bedst til dine behov.

Et smartwatch behøver ikke blot være en lille ekstra gadget. Det kan være et værktøj, der hjælper dig i din dagligdag med dit arbejde og din træning.

Ligesom med klassiske ure kan du på størstedelen af alle smartwatches også skifte remmen derpå. Det betyder også noget for prisen, om du vælger en gummi-, læder eller stålrem.