hb3

Vi har alle sammen brug for lidt afbræk i hverdagen. Lidt tid hvor vi ikke skal performe eller yde noget, men hvor vi bare kan slappe af og være os selv, bare lave noget der er lidt sjovt. Og hvilken måde er bedre at gøre det på end ved at læse jokes og vittigheder.

Her får man afslapning, man får brugt lattermusklerne, og er man god til at huske kan man genfortælle dem til andre senere og få et godt grin sammen. Et godt sted at finde vittigheder er denne side, hvor de har en kæmpe samling af jokes. Her er der også kategorier så du f.eks. kan se julejokes når det er juletid.

Et godt grin holder hele dagen

Det kan være en god ide at sørge for at læse et par jokes tidligt på dagen. Det behøver ikke være det første du gør når ud står op, men sådan i løbet af formiddagen. Du kan f.eks. gøre det til en vane at når du alligevel går ind på facebook for at tjekke så hopper du også lige forbi denne facebookside hvor du så lige kan få en joke eller to med på vejen.

Det der sker er nemlig at det humør du er i tidligt forplanter sig til resten af dagen. Så når du er i godt humør om formiddagen, måske sidder på kontoret og klukker lidt, så bliver dagen meget sjovere. Så er det arbejde man skal lave pludselig ikke så slemt fordi man er kommet i godt humør, og de folk der før var lidt irriterende er nu ikke så slemme alligevel.

Godt til børn

Det her med jokes og vittigheder er også en fantastisk god måde at bonde med sine børn på. Børn synes at jokes er utrolig sjove, og der er også noget meget sjovt ved at kunne dele al den morskab med dem. Det sjove ved børn er også at det er første gang de hører vittighederne, så man får den rene uforfalskede glæde man kun finder hun dem der hører sådan en joke for første gang. Går du ind og læser jokes på en side vil du formegentlig have hørt de fleste af dem før. Nogle af dem har du måske glemt at du har hørt, men når du læser dem kommer de tilbage til dig. De er stadig sjove, det er ikke det, men bare ikke lige så sjove som første gang du hørte dem.

Du kan også vise jokeshjemmesiden til dine børn og så selv lade dem kigge – så kommer de med garanti hen til dig lidt senere for at fortælle de sjoveste af vittighederne. Her skal du så huske at grine så de ved at de har gjort dig glad.

Hvis du skal være toastmaster

Hvis du skal være toastmaster til f.eks. et bryllup er det en rigtig god ide at krydre dine taler med lidt vittigheder og humor. Det er sjovere for dig, sjovere for brudeparret og sjovere for gæsterne. Hvis du vil have lidt inspiration til hvordan du kan gøre kan du kigge her. Nogle af de toastmaster vittigheder der er derinde kan godt være lidt til den grove side, så man skal selvfølgelig nøje overveje sit publikum inden man giver sig i kast med sådan nogle lidt grovere jokes hvor man siger at man har været sammen med enten bruden eller brudgommen.

En artikel om jokes og vittigheder kan jo ikke slutte af uden at man selv lige kommer med en enkelt så
”Kender du den om trommeslageren?”

”Han fik et SLAGtilfælde”

”Åh, det arme skind”

”Bare rolig, han kom op på stikkerne igen” 😀