hb3

At skulle finde en gave til en kvinde man holder af kan altid være noget af en udfordring – specielt hvis man er en mand. Smykker er både dyre og kan være svære helt at finde den rigtige af. Hvis man køber tøj skal man både kende størrelse og tøjstil, og selv da er det usikkert om man kan finde det helt rigtige. Så er der nips, her kan man nogle gange være heldig at finde noget godt, men tit er det noget hun hellere selv vil bruge tid på at kigge efter, og ofte kan nips heller ikke bytte, så man skal være sikker i sin sag.
Heldigvis er der et alternativ der aldrig slår fejl, nemlig oplevelser. Når du køber oplevelser køber du nemlig en gave hun selv er med til at gøre til noget godt, du giver hende en mulighed for at få en god oplevelse. Det signalerer at du ønsker at hun oplever det her, og at hun bliver glad for det.
Der er mange forskellige oplevelser at vælge imellem, og derfor får du her en liste med nogle af de bedste:

Noget i gør sammen

Okay, det her punkt er ikke som sådan en oplevelse, men det er stadig godt at tage med. For hvad enten du er en kæreste eller en vendinde er det en god ide at købe noget som I kan gøre sammen. Enhver kan give oplevesesgaver til hende, men det er ikke alle der også kan komme med ud at have en hyggelig dag sammen med hende. Hvis du er lidt fjernere, f.eks. en onkel eller hendes kærestes ven eller lignende skal du dog nok nøjes med at købe en gave hun kan bruge selv – ellers kan det nemt fremstå som for påtrængende.

En lækker middag

Hvis du går efter en oplevelse som ikke nødvendigvis kommer i en Smartbox (selvom de lidt smarte – men efterhånden også lidt for brugte) kan du give hende en lækker middag. Det behøver ikke være på en restaurant der har en Michelin-stjerne, men vælg et sted som I ikke ville have besøgt en mere almindelig aften. Det er måske lidt ekstra dyrt, men det er pengene værd når du ser smilet på hendes ansigt.

Spa Spa Spa

Spa er altid en sikker vinder når det det kommer til oplevelsesgaver til kvinder. Hvilken kvinde elsker ikke at blive forkælet i flere timer, få dejlig massage og nyde et dejligt varmt boblebad. Spa går man aldrig galt i byen med, og skal du rigtig flotte dig kan du jo (hvis du er hendes kæreste) købe sådan en couple spa hvor I begge to kan være med, eller give lidt ekstra så hun kan tage sin veninde med i spa.

Massage

Ligesom med spa er massage også altid en sikker vinder. Enhver kvinde vil elske at blive masseret, og det er samtidig en af de ting der er svær at få for meget af. Så selvom der er flere der giver hende denne gave gør det ikke noget – massage kan man altid bruge. Der findes mange forskellige slags massager – der er den klassiske hvor man ligger på en briks, og så er der begyndt at komme flere, lidt mere avancerede, massagetyper som f.eks. hot stone massage hvor man får massage med varme sten. Hvilken type massage hun skal have afhænger selvfølgelig af hvad hun bedst kan lide, men bare rolig – uanset hvilken du køber er det ikke forkert.

Det var et par bud på hvad de bedste oplevelsesgaver til hende kunne være. Der findes mange andre gode bud, så hvis du tager udgangspunkt i disse og hende du skal give dem til finder du med garanti en god gave.