hb3

I Spanien er der i øjeblikket, og har været det, mangel på arbejde og mange ledige går rundt uden arbejde. Dette er svært og det gør, at mange unge må bo hos deres forældre fordi, at de ikke har penge til at flytte hjemmefra, dette er naturligvis et stort problem for både dem selv og for deres forældre, da det ikke nødvendigvis er så smart at bo hjemme når man er 35 år.

 

Elektrikere i Spanien

Noget, som man kan arbejde som i hele verden, i hvert fald de steder, hvor der er elektricitet, er som elektriker. Man kan ikke komme uden om, at hvor der er elektricitet er der brug for elektrikere. En anden ting, der også er brug for er lys. En måde hvorpå man som spansk elektriker kan tilegne sig lys er ved at købe engros lys. På den måde kan man købe lys til stort forbrug. Engros lys er en udemærket løsning hvis man ønsker at købe mange lys. For selvom arbejdsløsheden er stor i Spanien, jamen så er der alligevel brug for lys, for hvem kan leve uden lys? Måske i de mindre samfund i Spanien har man ikke brug for det, men så skal man også meget langt ud, så langt ud, at det er til et samfund helt uden elektricitet og så er der heller ikke brug for elektrikere. Det gælder både for danske og for spanske elektrikere, at de har en god timeløn. Det kan have noget at gøre med, at det er vigtigt at få foretaget elektrikerarbejde godt da det i sidste ende kan være livet du sætter på spil, hvis ikke elektriciteten er i orden.

Engros lys er båe egnet til privatpersoner og installatører

Som installatør eller elektriker bør man overveje at købe engros lys. I så fald får man storkøbsfordele og man vil få en mere favorabel pris da man kan købe store mængder i stedet for blot at købe mindre mængder. Også som privatperson er der fordele ved at købe engros lys, også selvom man ikke nødvendigvis køber store mængder når man køber lys. For eksempel kan man købe engros lys, hvis man lige har fået installeret nye LED-lamper. For så vil man netop kunne drage nytte af at købe engros lys, selvom man er privatperson.  Hvis du handler hos engros lys er du sikker på at få god dansk kvalitet og det er noget de er stolte af. En anden positiv ting er, at der er priser, som passer til enhver pengepung. Så både hvis du har mange penge og hvis du har færre penge, jamen så har engros lys højst sandsynligt en løsning der passer til dig og dit budget.  Som installatør bruger du rigtig mange pærer og rør til belysning og derfor er det klart, at det er bedst hvis du har en stor mængde lys på lager. Med engros lys kan du købe store mængder så du som installatør altid har lige præcist det lys og de rør, som kunden ønsker.