hb3

Sker det nogensinde, at du blot går rundt i din lejlighed eller dit hus og indser, at du på ingen måde er tilfreds med den måde, hvor på du har indretter denne. Du indser, at det ikke er som du havde ønsket dig. Dog kan det være svært egentlig at gøre noget ved dette problem, da det kræver både mange ressourcer, men altså også meget tid. Man kan hurtigt komme til at gå på kompromis med sig selv, og dette er utrolig vigtigt, at man ikke gør, når man skal indrette. Det er langt vigtigere, at man vælger nogle lidt dyrere varer, men dermed kan man også være nødt til at købe få. Man skal for eksempel hellere investerer i nogle få gode Kähler lamper i stedet for at købe en masse i IKEA. Der er selvfølgelig nogle ting, som man ikke kan undværer, og disse ting har man nødvendigvis ikke råd til, dog kan man i dette tilfælde købe det billige alternativ, og så derefter bytte dette ud med de mere kvalitetsbevidste varer. Når man skal indrette sin lejlighed, må man gøre det klart for sig selv, hvilken stil, der er, som man ønsker. For hvis man skal til at investerer i dyre varer, så er det altså slut med køb og smid væk kulturen. Den bedste idé er altid at satse på nogle meget minimalistiske basic varer. Her fra kan man altså lade andre små nips ting præge lejligheden, og disse ting er altså også langt nemmere at skifte ud. Man kan føle sig fjollet, når man går ud og bruger flere 10000 kroner på et stykke møbel, men det er faktisk netop her, at man skal satse sine penge. Man skal blot vælge sine møbler med meget omhu, så man ikke bliver træt af det. Det er faktisk langt vigtigere, at man går ud og spenderer penge på kvalitetsbevidst dansk design. Hvis man holder øjnene åbne, kan man være heldig at finde et godt tilbud på Kähler Omaggio.

Gør det til dit eget sted

Altså der er ingen tvivl om, at man hurtigt kan komme til at føle sig distanceret til sit eget hjem, hvis man blot følger alle indretningsblade, og det er skam heller ikke meningen, at man skal leve i et helt stilrent hjem. Man skal langsomt gøre stedet til sit eget, og dette gøres nemmest ved, at man langsomt fylder op med de ting, som man finder har en personlig værdi. Dog skal disse ting også vælges med omhu, og man skal ikke bare fylde for at fylde.

Man bliver aldrig færdig med at indrette sit hjem

Det kan tage en hel livstid at skulle indrette den perfekte bolig. Der er altid noget, der kan blive bedre, og det er i evig forandring. Dette kan for nogen føles stressende, men det er faktisk også det fantastiske. Man kan blive ved med at tilføje og fjerne ting, og selv de mindste forandringer kan få hjemmet til at se helt anderledes ud.