hb3

Står du og skal sælge dit hus, men synes at dit hjem ser lidt træt og afpillet ud, eller er du bare træt af at huset ser nusset ud, så kunne facaden i det mindste godt have brug for en omgang sandblæsning. Det frisker op på ydervæggene, hvis skidt og gamle malingrester og puds, der er begyndt at brække af, bliver fjernet.

Det er netop hvad du kan forvente af en professionel sandblæsning. Dine ydervægge vil se helt nye ud, og har du et murstenshus, så kan du vælge at lade det stå råt, eller du kan vælge at få det pudset op igen, så hele facaden bliver forynget. Det kommer til at føles som om du har fået et helt nyt hus.

Sandblæsning svarer lidt til at højtryksspule dine vægge, hvor der bruges sand i stedet for vand til at fjerne skidt og møg, mos, puds og gamle malingrester. En professionel sandblæsning fjerne nænsomt alt skidtet uden at ødelægge dine vægge, og efterlade en funklende ny overflade.

Du kan læse mere om sandblæsning på skoleenergi.dk, hvor du får en udførlig introduktion i sandblæsnings mysterier, og muligheden for at få tre forskellige tilbud på jobbet.

Overordnet energirenovering

Sandblæsning af dine ydermure er blot første skridt på vejen. Ud over at få frisket dine ydervægge op, kan du også tage andre skridt til at forbedre dit hjem, så det får et bedre indeklima, samt en bedre energimærkning.

Hvis du skal sælge, eller bare gerne vil have en laver energiregning, så bør du overveje at få energirenoveret dit hus.

Energirenovering vil sige at isoleringen i huset eftergås og enten udskiftes eller efterisoleres, så du kan spare på varmeregningen eller elregningen hvis du bruger elvarme.

Hvis dine vinduer er gamle og utætte, så fyrer du for gråspurvene, og det er jo ikke meningen. Så overvej at få skiftet de gamle utætte vinduer, eller få dem renoveret så de bliver som nye, og sikre at varmen ikke ryger lige ud i naturen.

Du kan også overveje at få elinstallationerne i huset eftergået og måske udskiftet, få styr på ventilationen, og måske kan du endda overveje at få indlagt jordvarme eller noget i den stil, der gør at du kan spare gevaldigt på varmeregningen.

Få tilskud til en energirenovering af dit hus

Du kan få energilån i banken, eller du kan ansøge energiselskaberne om et tilskud, hvis du kan bevise at det vil nedsætte dit energiforbrug.

I sidste ende sikre en energirenovering at dit hus får en bedre energimærkning, og det kan mærkes på værdien. Især hvis du overvejer at sælge huset i nærmeste fremtid. Med en bedre energimærkning kan du få en højere pris for huset.

Det er en god ide at indhente flere tilbud på en energirenovering, så du får lige nøjagtigt det du er ude efter, uden at det skal koste en bondegård. Ved at klikke her kan du indhente 3 gode tilbud på energirenoveringen af dit hus, så du kan komme i gang med at få et bedre indeklima så hurtigt som muligt.