hb3

Vores børn er det vigtigste vi har, og derfor er noget af de vigtigste også at de har det godt. Især når de er ude i kulden er det af største vigtighed at de har noget ordentligt tøj på kroppen. De skal simpelthen have det bedste, og det skal de selvfølgelig få.

Sådan finder du den bedste flyverdragt

Til at starte med skal du gå ind at læse en masse test af flyverdragter. Der er efterhånden ikke det nyhedsmedie med respekt for sig selv som ikke har lavet en eller anden form for test, men hvis du ikke gider søge og lede og læse på kryds og tværs kan du også bare gå ind på test-nu for her har de gjort det at de har samlet testresultaterne sådan at du får en samlet score. Det er meget rart, for man ved jo ikke om den ene i testpanelet lige har haft en dårlig dag og overset et eller andet, og så er det altså lidt bedre med en samlet score. De har også taget resultater fra Tyskland og Sverige med, og det er meget fint – kan det klare en svensk vinter kan det nok også klare en dansk.

TV2 har også lavet en guide til hvordan man finder den bedste flyverdragt, og den kan også være meget god at kigge igennem inden man sætter sig for at købe, sådan at man ved hvad man skal kigge efter.

Kan man købe en flyverdragt brugt?

Du kan sagtens købe en brugt flyverdragt, da de i dag bliver produceret så godt at de kan holde mange sæsoner og derfor kan du sagtens købe en brugt eller lade den gå i arv til de mindre søskende. Du skal bare sørge for at være omhyggelig med at tjekke at den er i god stand, og særligt se at der ikke er nogle huller som der kan komme luft igennem.

Hvordan skal flyverdragten være?

Der er nogle generelle ting man kan sige om flyverdragten. For det første skal den f.eks. være blød og så skal den være let. Nogle flyverdragter er meget tunge og stive i det, og det er svært for et lille barn. De rigtig gode flyverdragter mærker man næsten ikke man har på, og i betragtning af at barnet skal have den på flere timer om dagen og ikke bare sådan en gang i mellem kan det godt betale sig at købe sådan en.

Så skal det også være en model hvor man kan fjerne hætten, hvor den for eksempel sidder fast med knapper eller lynlås. Hætten kan godt sidde og genere når man leger, og man har ikke rigtig brug for den hvis ikke det sner. Så af med den. Den bedste løsning er hvis man kan finde en model hvor hætten sidder fast med knapper, for så kan den selv falde af hvis den sidder fast i noget.

Det er også godt hvis der er tænkt over at der skal være ekstra god polstring bagtil. Det er der flere grunde til. For det første falder børn tit, og så er det meget rart at der er lidt ekstra blødt. For det andet har børn ikke noget imod at sidde ned på numsen og lege i sneen, og så er det meget rart at der er både lidt ekstra blødt og lidt ekstra varmt.

Det var et par gode råd til hvad du skal kigge efter når du køber ny flyverdragt, både i forhold til test og hvor du finder dem, og hvordan selve flyverdragten skal være. Har du spørgsmål til noget af det må du endelig skrive