hb3

De fleste, der regelmæssigt rejser med fly, har prøvet at flyet er forsinket. Mange har tilmed oplevet, at deres fly er blevet decideret aflyst. Visse forsinkelser og aflysninger kan man ganske enkelt ikke komme udenom, og der er som regel en yderst god grund til, at flyet ikke kan lette til tiden. Med det sagt, har enhver ret til at søge kompensation, hvis der er problemer med flyafgangen. Mange undlader dog at gøre det af den simple årsag, at de ikke kender til deres muligheder. Og du skal ikke forvente, at flyselskaberne altid kommer og tilbyder dig din retmæssige kompensation. Derfor må du tage sagen i egen hånd. Med det menes der ikke, at du skal stå fuldkommen på egne ben. Sørg i stedet for at søge professionel, juridisk hjælp og kom et stort skridt tættere på at modtage en retfærdig kompensation.

Du har krav på kompensation

Der er naturligvis forskel på omfanget af forsinkelser og aflysninger. Såfremt din afgang blot er forsinket med et fåtal af minutter, har du naturligvis ikke nogen årsag til at søge kompensation. Såfremt dit fly derimod rent faktisk er blevet aflyst eller forsinket et vist antal timer, har du i den grad krav på at modtage erstatning. Du skal tænke på, at der jo unægtelig kan opstå store problemer og omkostninger, hvis du bliver forsinket. Såfremt du eksempelvis skal på ferie og har bestilt et hotel til et bestemt tidspunkt, nytter det jo ikke noget, at du kommer for sent. Og det er endnu værre i det tilfælde, hvor du skal nå et vigtigt forretningsmøde i udlandet. Få kompensation ved flyforsinkelser og sørg dermed for at modtage, hvad du fortjener for din ulejlighed. Dette gøres som sagt nemmest og sikrest ved at modtage hjælp fra professionelle fagfolk.

Få hjælp til sager hos dit specifikke flyselskab

Der kan være stor forskel på de forskellige flyselskaber på en lang række af områder. Når du skal søge kompensation, er det derfor en god idé at kende mere til dit specifikke flyselskab. Såfremt der for eksempel er tale om en rejse med Ryan Air, er det vigtigt at du kender til dine forskellige muligheder. Hvis du er ramt af et aflyst fly Ryan Air, kan du heldigvis nemt og enkelt finde frem til værdifulde informationer. Under alle omstændigheder er der således ingen grund til at være fuldkommen på bar bund. Du skal derfor ikke tøve med at komme i gang med kompensationssøgningen.

Alt for mange flyrejsende kender simpelthen ikke til deres rettigheder og muligheder. Dette er en skam, for det har som tidligere nævnt næsten altid nogle økonomiske konsekvenser eller en eller anden form for omkostninger, hvis flyet er forsinket eller aflyst. Sørg derfor altid for at holde dig opdateret omkring dine muligheder. Det er nemlig ærgerligt at blive overrasket over en uventet aflysning eller forsinkelse og dernæst ikke vide, hvad man skal stille op. Hvis du er forberedt og indstillet på at tage kampen om, er det derimod langt mere optimalt.