hb3

Med fokus på sundhed, fitness og økologi er det nu også muligt at dyrke din egen sunde juice. En juice, som giver dig alle de vitaminer kroppen behøver, og som samtidig er både nærende og sund. Princippet bygger på, at du skal have et bedre og længere liv, samtidig med at du får opskrifter på lækre og skønne juicer. Foruden et bedre alternativ til den bearbejdede købejuice, kan det også være billigere at lave din egen. Således er det altså ikke bare en investering i dit helbred men også en økonomisk besparelse.

For mange danskere er juicen blevet fast inventar i køleskabet. Til morgen middag og måske endda aften er den skønne læskedrik velegnet til enhver situation. Men hvad er der egentligt i denne velkendte juicekarton. Foruden frugtsaft kan det være svært at gennemskue hvad der egentligt gemmer sig bag de mange e-numre. Denne problematik kan du undgå, hvis du i stedet benytter dig af dine omgivelser og laver din egen lækre frugt og grønsagsjuice. Konceptet kræver ikke megen energi, men det kræver dog alligevel, at du yder en mere involveret indsats i fremstillingen af din nye juice.

Det første, der kræves, er at du udnytter det potentiale haven har. Ved at dyrke dine grønsager selv kan du bestemme, hvilke du vil lave juice af. Dermed undgår du underlige e-numre, og samtidig kan du med sikkerhed kalde din juice økologisk, hvis dette ønskes. For information til hvilke frugter og grønsager der egner sig særdeles godt til produktion af juice, kan du finde inspiration på High On Life. Her har de gennem erfaring og uddannelse sammensat nogle opskrifter, som bygger på sundhed, og som sammensat i en juice giver et fantastisk produkt. Juiceopskrifterne her kan benyttes til enhver lejlighed. Med de mange valgmuligheder kan du både tilbyde en hjemmelavet forfriskning ved morgenbordet og sågar smoothies, der kan erstatte et helt måltid.

Din egen hjemmeproduktion

Med udgangspunkt i de elementer der kræves for, at du kan lave den juice, du gerne vil, må du tage fløjlshandskerne på og påbegynde din egen hjemmeproduktion. For hver grønsag eller frugt kræves det, at denne plantes i din have. Denne proces starter med, at du anskaffer dig de frø, som vokser sig til at blive grønsager, eller køber det træ, som afgiver den eftertragtede frugt. Alt dette kan du få, hvis du opsøger din lokale Plantorama. Med fokus på have og planter har du opbygget et solidt og vidtgående sortiment, som med garanti også tilbyder de planter du søger. Planterne kan fås til en overskuelig pris, og rådgivning til hvordan disse bedst behandles følger gennem en brugsanvisning, og ellers kan denne søges hos en af de tilstedeværende forhandlere.

Med ovenstående henvisninger er du godt forberedt til at påbegynde din egen egenproduktion af juice. Ønsker du mere specifik information eller vejledning, kan du læse mere på de links, som tidligere er henvist til.